Hívjon minket bizalommal!

+36-70-548-7427

6 000-10 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk Győrben vállalja egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. A könyvelési szolgáltatás Győrben magába foglalja a beérkező és kimenő számlák könyvelését...
20 000 Ft / hó
Győri könyvelőirodánk nagy tapasztalattal bír az EVA adóalanyok könyvelésében. Az egyszerűsített vállalkozói adó alanyai bevételi nyilvántartás vezetésére kötelezettek.
20 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk vállalja Győrben KATA alany egyéni vállalkozó és gazdasági társaság könyvelését. A kisadózó vállalkozás számára a jogalkotó bevételei nyilvántartás...
30 000 Ft / hó
A teljes körű könyvviteli szolgáltatás magában foglalja a gazdasági társaság könyvelésén kívül az adóbevallások elkészítését. Adóbevallások elkészítésén túl könyvelőirodánk...

Könyvelési díjak Győr, könyvelés árak Győr

Az alább feltüntetett árak bruttó árak, vagyis az áfát is tartalmazzák.

elvalaszto vonal

Egyéni vállalkozó könyvelési díja 6 000 – 10 000 Ft / hó

( Főállású és munkaviszony melletti egyéni vállalkozók egyszeres könyvelése, a bérszámfejtés díját is magában foglalja )

elvalaszto vonal

Eva adóalanyok könyvelési díja 20 000 Ft / hó

( Egyszerűsített vállalkozói adót alkalmazó gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók bevételi nyilvántartásának vezetését és teljes körű könyvelése )

elvalaszto vonal

Kisadózó vállalkozások (KATA) könyvelési díja20 000 Ft / hó

( Kisadózó egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok bevételi nyilvántartás vezetését és teljes körű könyvelését jelenti )

elvalaszto vonal

Áfa alanyok könyvelés ára 30 000 Ft / hó

( Egyszeres könyvelést vezető egyéni vállalkozók és kettős könyvelés vezetésére kötelezett gazdasági társaságok könyvelését tartalmazza az ár, akik az általános forgalmi adó alanyai )

elvalaszto vonal

Bérszámfejtés díja ( 1 fő) 2 500 Ft / hó

( Egyszeres könyvelést vezető egyéni vállalkozók és kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok alkalmazottainak bérszámfejtési díja )

elvalaszto vonal

Személyi jövedelemadó bevallás készítésének ára 2 500 Ft / bevallás

( Magánszemélyek éves személyi jövedelemadó bevallásának díja )

elvalaszto vonal

Beszámoló elkészítésének ára 20 0000 – 30 000 Ft / alkalom

( Kettős könyvelés hatálya alá tartozó gazdagsági társaságok beszámoló készítésének díja )