Hívjon minket bizalommal!

+36-70-548-7427

6 000-10 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk Győrben vállalja egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. A könyvelési szolgáltatás Győrben magába foglalja a beérkező és kimenő számlák könyvelését...
20 000 Ft / hó
Győri könyvelőirodánk nagy tapasztalattal bír az EVA adóalanyok könyvelésében. Az egyszerűsített vállalkozói adó alanyai bevételi nyilvántartás vezetésére kötelezettek.
20 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk vállalja Győrben KATA alany egyéni vállalkozó és gazdasági társaság könyvelését. A kisadózó vállalkozás számára a jogalkotó bevételei nyilvántartás...
30 000 Ft / hó
A teljes körű könyvviteli szolgáltatás magában foglalja a gazdasági társaság könyvelésén kívül az adóbevallások elkészítését. Adóbevallások elkészítésén túl könyvelőirodánk...

Így dolgozunk mi

elvalaszto vonal

Tanácsadás

Tudjuk, hogy mennyire elfoglalt és ennek az enyhítésében kívánunk az Ön segítségére lenni.
Társaságunk a vállalkozás indításától maximális szakértelemmel támogatja Önt, hogy a bonyolult adó- és munkaügyi jogszabályok között el tudjon igazodni.
Új ügyfeleink számára az első konzultáció díja ingyenes, amennyiben a későbbiekben könyvelőirodánkat bízza meg a cége teljes körű képviseletével.
Szakembereink folyamatos továbbképzésével biztosítjuk, hogy az ügyfeleink minden esetben pontos és naprakész információkkal rendelkezzenek. Rendszeres tanácsadást biztosítunk partnereink számára, adó, pénzügyi és munkaügyi témákban egyaránt.

elvalaszto vonal

Garanciavállalás

Könyvelőirodánk teljes garanciát vállal a munkájáért. Szakmai felelősségbiztosításunk, maximális hozzáértésünk lehetővé teszi, hogy a munkánkért teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállaljunk.
Ügyfeleink tökéletes elégedettségét és kényelmét kívánjuk növelni a teljes mértékű garancia vállalásával. Egyre több ügyfél várja el, hogy a partnerei egy esetleges hibás teljesítés esetén teljes mértékben kártalanítsa és erre garanciát nyújtson. A szakmai felelősségbiztosítás egyrészt védi a tevékenységet végzőt, másrészt annak a megléte erősítheti az ügyfél bizalmát is.
A könyvelők felelőssége a tevékenység ellátása során óriási. Nem csak a számlák, bizonylatok, anyagok átvétele, rögzítése, könyvelése, az ügyfelek tájékoztatása a feladat, hanem a bevallások, adatszolgáltatások elektronikus úton történő hibátlan és időben történő teljesítése is.

elvalaszto vonal

Adó és munkaügyi szakemberek

Professzionális szakértelemmel és sok éves tapasztalattal rendelkezünk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy ügyfeleink a lehető legjobb tanácsokat kapják minden alkalommal.
A gazdaság minden szereplője számára létfontosságú, hogy milyen gyorsan reagál a változó környezetre. Irodánk, vállalkozása sikeréhez szeretne hozzájárulni a minőségi szolgáltatásaival.
Egyéni vállalkozók, mikro-, kis- és középvállalkozások részére kínálunk teljes körű munkaügyi és számviteli szolgáltatást.
Törekszünk a kiváló kommunikációs kapcsolat kialakítására, mert ez az alapja a szakszerű, pontos és nem utolsó sorban a precíz, minőségi munkavégzésnek.

elvalaszto vonal

Fix havi díjak, rugalmasság

A személyre szabott előre egyeztetett havi díjak korlátlan munkaügyi és adótanácsadást biztosít ügyfeleink számára. Ügyfeleink igénye szerint a díjak gyakoriság is szabadon választható. Lehetőség van a havi vagy a negyedéves díjfizetésre is.
Jövőbeni partnereink számára még egy nagyon fontos opciót biztosítunk rugalmasságunkkal. Igény szerint vállalja könyvelőirodánk, hogy nem csak a tanácsadás és megbeszélés idejére, hanem a könyvelés, bérszámfejtés időtartamára is felkeressük Önt a saját székhelyén, telephelyén. Ezzel a szolgáltatásunkkal kívánjuk az ügyfeleink maximális kényelmét biztosítani.