Hívjon minket bizalommal!

+36-70-548-7427

6 000-10 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk Győrben vállalja egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. A könyvelési szolgáltatás Győrben magába foglalja a beérkező és kimenő számlák könyvelését...
20 000 Ft / hó
Győri könyvelőirodánk nagy tapasztalattal bír az EVA adóalanyok könyvelésében. Az egyszerűsített vállalkozói adó alanyai bevételi nyilvántartás vezetésére kötelezettek.
20 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk vállalja Győrben KATA alany egyéni vállalkozó és gazdasági társaság könyvelését. A kisadózó vállalkozás számára a jogalkotó bevételei nyilvántartás...
30 000 Ft / hó
A teljes körű könyvviteli szolgáltatás magában foglalja a gazdasági társaság könyvelésén kívül az adóbevallások elkészítését. Adóbevallások elkészítésén túl könyvelőirodánk...

Bérszámfejtés Győr

Az egyéni és társas vállalkozások jelentős részét azért bírságolják meg, mert egy ellenőrzés során derül fény arra, hogy a munkavállalóival kötött munkaszerződése tartalmi és formai hibákat tartalmaz vagy a bejelentési kötelezettségének egyáltalán nem, esetleg hiányosan tesz eleget. A bérszámfejtés, és ezek alapjául szolgáló nyilvántartások vezetése nagyfokú odafigyelést és precizitást tesz szükségessé. A bérszámfejtési szolgáltatás esetében különösen nagy jelentőséggel bír a szoros együttműködés a bérszámfejtést végző és a megbízó vállalkozás vezetői között, mindezt vállalja könyvelőirodánk Győrben.

elvalaszto vonal

Vállalkozásunk segít, hogy az alkalmazottai a törvényi előírásnak megfelelő munkaszerződéssel rendelkezzenek. Elvégezzük az alkalmazásában állók időben történő bejelentését és pontos bérszámfejtést, mindezt több mint egy éves tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelőnk teljesíti a megbízónk számára. A bérszámfejtés szolgáltatás a magában foglalja munkaszerződés elkészítését.

elvalaszto vonal

Könyvelőirodánk munkaügyi és társadalombiztosítási tanácsadással támogatja az Ön vállalkozásának munkáját. Mérlegképes könyvelőnk lebonyolítja a NAV és TB ügyintézést, valamint hatóságok előtti teljes körű képviselet is. A bérszámfejtési szolgáltatás mellett igény szerinti SZJA ( személyi jövedelemadó) bevallások elkésztését rendezi könyvelőirodánk Győrben. A táppénz, csecsemőgondozási díj (korábbi nevén terhességi gyermekágyi segély) és a gyermekgondozási díj ügyintézését is levesszük az Ön válláról és nagy tapasztalattal intézzük ezeket az ügyeket is mérlegképes könyvelőnk kiváló tapasztalatát igénybe véve. A teljes körű bérszámfejtés magában foglalja mind a munkaviszonyos és egyéb jogviszonyosok bérügyeinek intézését, valamint az alkalmi munkavállalók bejelentését és bérszámfejtését is.

elvalaszto vonal

A havi járulékbevallások elkészítését és benyújtását könyvelőirodánk pontosan, precízen kivitelezi. A mérlegképes könyvelőnk szakértelmének köszönhetően a megbízó vállalkozásokat időben, bőven a határidő előtt tájékoztatjuk a fizetendő járulékról, adókról. Munkáltatói igazolás kiállítását is elvégzi könyvelőirodánk rövid határidővel. A munkavállalók és be- és kiléptetésével kapcsolatos okmányokat elkészíti a könyvelőnk. A kilépő okmányok készítése is könyvelőirodánk tevékenységéhez kapcsolódik. Jövedelemigazolás kiállítását rövid határidővel végezzük el. Bérösszesítők, bérkartonok átadását nagy szakértelemmel vállalja Győrben található könyvelőirodánk a képviselt társaság számára. Mindennemű dolgozói levonások nagy precizitással kezeljük, legyen szó például bírói letiltásról. Nyenyi adatszolgáltatás készítését vállalja könyvelőirodánk, legyen szó bármilyen időszak adatszolgáltatásáról a bérszámfejtési szolgáltatásunk ezt is magában foglalja.