Hívjon minket bizalommal!

+36-70-548-7427

6 000-10 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk Győrben vállalja egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. A könyvelési szolgáltatás Győrben magába foglalja a beérkező és kimenő számlák könyvelését...
20 000 Ft / hó
Győri könyvelőirodánk nagy tapasztalattal bír az EVA adóalanyok könyvelésében. Az egyszerűsített vállalkozói adó alanyai bevételi nyilvántartás vezetésére kötelezettek.
20 000 Ft / hó
Könyvelőirodánk vállalja Győrben KATA alany egyéni vállalkozó és gazdasági társaság könyvelését. A kisadózó vállalkozás számára a jogalkotó bevételei nyilvántartás...
30 000 Ft / hó
A teljes körű könyvviteli szolgáltatás magában foglalja a gazdasági társaság könyvelésén kívül az adóbevallások elkészítését. Adóbevallások elkészítésén túl könyvelőirodánk...

Adótanácsadás Győr, Adótanácsadó Győr

A bonyolult adótörvények elkerülhetetlenné teszik, hogy egy vállalkozás külső szakértőre bízza az adózási tevékenysége koordinálását. A sikeres vállalkozáshoz olyan szakemberre van szükség, aki speciális ismeretanyaggal rendelkezik ezen a területen. Az adótanácsadás nemcsak alkalomszerűen történik, hanem folyamatosan figyelemmel kell kísérni a cég könyvelését, gazdasági ügyeit, és fontos információkkal kell ellátni a döntéshozókat.

Szakértő adótanácsadó könyvelőnk Győrben vállalja egyéni vállalkozók, KFT-k, ZRT-k, egyesületek és kisadózók (KATA, EVA) adótanácsadását. Könyvelőirodánk elkészíti cége átvilágítását, és adómegtakarítási lehetőségekre mutat rá.  Folyamatos adótanácsadói tevékenység keretében nyomon követjük az adószabályok változását és rávilágítunk a cégével kapcsolatos adóváltozásokra, adómegtakarítási lehetőségekre.

elvalaszto vonal

Adó csökkentés, adó megtakarítás Győrben

Valamennyi mikro-, kis- és középvállalkozás számára nélkülözhetetlen az adótanácsadó személye, akitől ajánlásokat kaphat az adómegtakarítási lehetőségek kihasználására, az adó csökkentési lehetőségekre az eredményes és hatékony gazdálkodás érdekében. Egy szakértő segítségével megbízható képet tud alkotni a gazdálkodásról, megkönnyíti a pénzügyi tervezést és javaslatokat fogalmaz meg javításuk érdekében.

Az adózás jelentős, folyamatos kiadást jelent minden vállalkozás számára, beleértve a szabályok esetleges be nem tartásáért kiszabott magas büntetéseket. Az egyre szigorúbb beszámolási kötelezettségekre való tekintettel előfordulhat, hogy az adóterhek jóval nagyobbak, mint szeretnénk.
A cégalapítás esetében is szükséges adótanácsadó véleményét kikérni, hiszen már ilyenkor fontos döntéseket kell meghozni, amelyek a jövőbeni adózási tevékenységet jelentősen befolyásolják.

elvalaszto vonal

Folyamatos adótanácsadás

A vállalkozás későbbi működése során pedig a folyamatosan változó jogszabályok, vagy a vállalkozásban történő változások teszik szükségessé az adótanácsadás igénybevételét. Adótanácsadói szolgáltatásaink köre általános, továbbá speciális adózási kérdésekre adott válaszokat, szakvéleményeket foglal magában, beleértve az egyes ügyekkel kapcsolatos információk összegyűjtését, megbeszéléseket, tárgyalásokon való részvételt és feljegyzések készítését. Adótanácsadói feladatokat teljes körűen ellátja könyvelőirodánk Győrben.

Azt valljuk, hogy az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához, valamint az adóoptimalizálásukhoz. Az adózással kapcsolatos egyedi kérdések vizsgálatát és szakmai vélemények készítését mérlegképes könyvelőnk több éves tapasztalattal végzi.

elvalaszto vonal

Adótanácsadói képviselet

Az esetleges állásfoglalás iránti kérelmek előkészítése és előterjesztése az adóhatóságnál, Pénzügyminisztériumnál, feltételes adó megállapítás iránti kérelmek előkészítését is elvállalja könyvelőirodánk. A megbízó társaság képviselete adóhatósági és egyéb, a tevékenységéhez kapcsolódó ellenőrzésekkor, valamint adóigazgatási eljárás során, észrevételek, fellebbezések, felügyeleti intézkedés iránti kérelmek elkészítése. A szerződések adózási szempontból történő előzetes elemzése, valamint adózási szempontból fontos szerződések tervezetének elkészítéséhez kapcsolódó adótanácsadói szolgáltatás. Hivatalos levelezés lebonyolítása az adóhatósággal (folyószámla egyeztetés, fizetési könnyítés iránti kérelmek, adategyeztetések, stb.)

Folyamatos, naprakész kapcsolattartást biztosít könyvelőirodánk egyéb hatóságokkal. Tapasztalt mérlegképes könyvelőnk együttműködésével támogatja a vállalkozások bérstruktúra- és juttatási rendszerének kidolgozásában és bevezetésében. Az éves személyi jövedelem adóbevallások precíz és pontos elkészítését és benyújtását is teljesíti mérlegképes könyvelőnk.